Wednesday, August 26, 2009

Please, I really wan those!





Agak-agak, bila la aku mampu miliki semua nie?
Tak dapat semua, dapat satu pun takpelah, dapat tees dia yang ORIGINAL.
Please aku nak gila-gila!
Mungkin bila aku dah kerja, barulah aku mampu miliki semua nie?
And 1 more, aku ade tengok live concert band nie kat LBC, aku pinjam Dvd dari Paan.
Bapak dia, memang best gile.
Satu hari nanti, kalau dia perform kat Singapore, confirm aku datang!
GO A7X.

1 comment:

  1. Beli la kat Amazon.. Gne Kredit Kard kan senang!!!

    ReplyDelete